رسته های تحت پوشش


نرخ نامه-رسته های تحت پوشش
رسته های تحت پوشش
  1. خرده فروشی داروهای گياهی جهت مصرف انسان (رسته صنفی عطاری)
  2. عمده فروشی داروهای گياهی جهت مصرف انسان
  3. سقط فروشی
  4. خرده و عمده فروشی مواد دخانی.
  5. فروش چای، قهوه، کاکائو
  6. تولید روغن از دانه های روغنی به روش پرس سرد

((شرح شغلی رسته های تحت پوشش اتحاديه صنف عطاران و سقط فروشان شيراز))

1-    رسته صنفی عطاری(عمده و خرده فروشی): انواع گياهان دارويي فراوری شده و غير فراوری شده، انواع داروهای گياهی, انواع مشتقات گياهان دارويي، انواع ادويه جات فله و بسته بندی, زعفران و زرشک بذرهای گياهی خوراکی و غير خوراکی, انواع روغنهای گياهی, انواع عرقيات بسته بندی شده گياهی، ليمو خشک, نشاسته, شمع، عود، اسفند, رنگهای الياف, تخم سبزيجات، ذرت، کنجد،قره قروت، تمر خوراکی, جوهريات (جوهر زاج, جوهر زنيان, جوهر نعنا, و غيره), شوينده های نظافتی گياهی ( شامپو, صابون, سفيد آب, سدر, گل سرشور, حناء، داروی نظافت و غيره), انواع لوسيونهای گياهی, انواع سبزيجات خشک, انواع خلال مرکبات, نبات و غيره

2- رسته شغلی سقط فروشی: قند و شکر(خرده و عمده), انواع چای بصورت بسته ای و فله (خرده و عمده), انواع مواد دخانی ازقبيل (سيگار, توتون و تنباکو, و غيره), انواع مواد شوينده, انواع وسايل نظافتی, دستمال کاغذی, انواع ادويه جات بسته بندی, عسل, آلو بخارا, انواع آلوچه, انواع روغن خوراکی, بيسکويت و انواع تنقلات, گندم, انواع آرد, انواع خلال, نبات, ارده، شيره،خرما، سمنو، و غيره

3- رسته شغلی فروش دخانيات (عمده و خرده): فروش انواع سيگارهای خارجی و ايرانی مجاز، فروش انواع توتون و تنباکو، فروش انواع فندک و گاز فندک، فروش انواع چوب سيگار، پيپ، فروش کبريت و غيره

4- فروش چای، قهوه، کاکائو: حداقل 12 متر مربع با رعايت کليه مفاد قانونی ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشاميدنی

شرح شغلی رسته مذکور شامل عرضه و فروش انواع قهوه بصورت فله و بسته بندی، انواع چای بصورت فله و بسته بندی، انواع قند و شکر، انواع شکلات و پودر شکلات، انواع کاکائو و پودر کاکائو، شير خشک ( شير غير لبنی بصورت ترکيبی جهت ساخت قهوه )، انواع نسکافه، پودر دارچين، وانيل، انواع کافی ميکس، انواع کاپوچينو، فروش انواع دستگاه قهوه ساز خانگی و آسياب قهوه خانگی

  • با توجه به اينکه در زمان فروش قهوه تست قهوه بصورت عرف میباشد، وجود يک دستگاه قهوه ساز به جهت ارائه تست به مشتریات بلامانع میباشد.

5- روغن گیری از دانه های روغنی به روش کمپرس سرد

شرح شغلی:

ضوابط خاص:

1 متراژ مورد نياز 16 متر مربع با ارتفاع 3 متر که با اضافه شدن هردستگاه پرس 15 متر مربع به متراژ اضافه میگردد.

2- ابزار کار: یک دستگاه روغن گیری و ابزار پیشنهادی کمیسیون فنی و مصوب هیات مدیره اتحادیه با اخذ نظر مدیریت سلامت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی

3- رعایت کامل آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

4- استفاده از مواد اولیه دارای شناسه نظارت و کد بهداشتی از مراکز مجاز مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی

5- روغن استحصالی با روش پرس سرد به اندازه فروش روزانه و در زمان حضور مشتری تهیه گردد و از تولید و انبار کردن آن خودداری گردد.

6- اختلاط روغن تولید شده به روش پرس سرد با سایر روغن های خوراکی مجاز ممنوع میباشد.

7- استفاده از هرگونه مواد افزودنی، طعم دهنده و مواد نگهدارنده، در روغن های تولیدی به روش سرد ممنوع می باشد.

8- انجام مراحل خنثی سازی، رنگ بری و بی بو سازی مجاز نمی باشد.

9- دمای روغن خروجی بعد از پرس نباید بیش از 45 درجه سلسیوس باشد.

10- مواد اولیه و روغن تولیدی عاری از آفت کشها و قارچها باشد.

11- ظروف بسته بندی روغن باید مطابق استاندارد 12292 باشد و استفاده از ظروف با جنس پی وی سی و ظروف بازیافتی ممنوع است.

12- شرایط محل تولید می بایست همانند شرایط محل فرآوری مواد غذایی طبق دستورالعمل اجرایی آیین نامه مواد خوراکی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی باشد.

 

دریافت فایل ضمیمه اول دریافت فایل ضمیمه دوم